CARLOGIC, uw expert in onderhouds- en reparatieproducten

Bij Carlogic begrijpen we de kracht van slim denken. Als toonaangevende importeur en verdeler in de Benelux voor merken zoals Dinitrol, Dekalin en Indasa, bieden we zakelijke klanten innovatieve en hoogwaardige onderhouds- en reparatieproducten. Corrosiepreventie, lijmen en afdichten, schuurpapier en smeermiddelen. Bij Carlogic bent u aan het juiste adres.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De kracht van samenwerken

Bij Carlogic geloven we in de kracht van verbinding. We streven ernaar om niet alleen uw leverancier te zijn, maar uw partner. Door nauw met u samen te werken, kunnen we samen de beste resultaten behalen. Uw succes is ons succes, en dat is wat ons drijft.

Onze meedenkende aanpak

Bij Carlogic geloven we dat ons meedenkende karakter ons onderscheidt van de concurrentie. We begrijpen dat elke uitdaging uniek is, en daarom staan onze opgeleide experts klaar om met u mee te denken en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Vooroplopen in de industrie

Bij Carlogic nemen we graag het voortouw. Met ons marktleiderschap streven we ernaar om altijd een stap voor te blijven op de concurrentie. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en passen deze kennis toe om innovatieve oplossingen te leveren die uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Vernieuwing die uw bedrijf transformeert

Innovativiteit staat bij ons centraal. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om processen te verbeteren en te transformeren. We nemen geen genoegen met ‘goed’, wij gaan voor beter. Wij omarmen innovatieve ideeën en we maken gebruik van geavanceerde technologieën.

Uw tevredenheid staat centraal

We hebben een passie voor ons vak. We willen uw unieke behoeften begrijpen, daarom luisteren we naar uw wensen. Elke klus is anders, daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw bedrijf. Onze klantgerichte aanpak staat in het middelpunt bij alles wat we doen. Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer.

Hoogwaardige producten en diensten

Ons doel is om alleen de hoogste kwaliteit producten en diensten te leveren die stuk voor stuk voldoen aan de strengste normen. Tevens zijn onze producten OEM-goedgekeurd. U mag erop vertrouwen dat we onze eigen lat het hoogst leggen. Zo kunt u genieten van betrouwbare en duurzame automotive producten.

Uw tijd is kostbaar

Tijd is geld. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom kiezen we voor snelheid en efficiëntie, zonder af te doen aan onze kwaliteitsnorm. Denk aan het afhandelen van uw bestellingen en het bieden van technische ondersteuning. Bij Carlogic doen we er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen met een ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

Elk bedrijf is anders. Daarom bieden we oplossingen op maat die specifiek zijn afgestemd op uw onderneming. Van productassortiment tot dienstenpakket, we zorgen ervoor dat u de juiste tools heeft om uw doelen te bereiken.